Samen groeien en bloeien

Genieten, lachten en stralen - Prikkelen en verwonderen - Verbinden en samenwerken - Groeien en bloeien - Vertrouwen en bouwen

 

Baby

Een flesje op schoot, knuffelen, kietelen, troosten en kijk- en kiekeboe spelletjes. We namen alle tijd, rust en ruimte voor de baby's in ons kinderdagverblijf. Bij de verzorging én bij het spelen. In een ruime, veilige box op de grond kunnen baby's vrij bewegen en zelf spelen. Jouw baby gaat op ontdekkingstocht en leert steeds iets nieuws zoals draaien, tijgeren en kruipen. En met aandacht en materialen zoals de spiegel en het klimplateau, stimuleren en begeleiden wij jouw baby om nieuwe dingen te proberen.

Dreumes

Jouw dreumes zet al grotere stapjes op zijn of haar ontdekkingsreis. Voorzichtig nog, samen met de pedagogisch medewerker en met vriendjes op het kinderdagverblijf. Nieuwsgierig en leergierig, spelen en ontdekken: 'Kijk eens wat ik al kan' en 'Zelf doen!'. Binnen en buiten, klauteren, kliederen, liedjes zingen, boeken lezen en samen spelen. Jouw dreumes ontwikkelt zich razendsnel en wij stimuleren, begeleiden en volgen die ontwikkeling. 

Vaste groepen: gezellig, veilig en vertrouwd

Jouw baby of dreumes ontwikkelt zich op een natuurlijke manier als hij/zij zich veilig voelt en zelfvertrouwen heeft. Hechting en een echte band opbouwen zijn heel belangrijk. Daarom krijgt jouw kindje veel persoonlijke aandacht en liefdevolle verzorging van onze vaste pedagogisch medewerkers en hebben we vaste groepen. 

Organisatie

We hebben één groep 'opvang 0-2 jaar'. Ons standaard aanbod is op alle dagen van 8.00 uur - 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag is er ook de mogelijkheid om van 8.00 uur - 13.00 uur opvang af te nemen. Extra uren afnemen is ook mogelijk van 7.00 uur - 8.00 uur en van 18.00 uur - 18.30 uur.


Agenda

ma 22 apr
vr 3 mei
Meivakantie
do 9 mei
vr 10 mei
Hemelvaart - vrij
ma 20 mei
2e Pinksterdag - vrij
Jaarkalender >

Onze belofte aan het kind

Contact

Speelleerplein De Vlieger
Hertstraat 4
5408 XL  Volkel
0413-335363
kindcentrumkidion@
kiemuden.nl