Samen groeien en bloeien

Genieten, lachten en stralen - Prikkelen en verwonderen - Verbinden en samenwerken - Groeien en bloeien - Vertrouwen en bouwen

 

Buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang bestaat uit voorschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantieopvang.
 

Voorschoolse opvang

Vanaf 7.00 uur kun je al bij ons terecht op de voorschoolse opvang. Gezellig een spelletje doen, een potje tafelvoetbal, rustig 'wakker worden' of met andere kinderen spelen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat jouw kind zich thuis voelt en op tijd in de klas is. 

Naschoolse opvang

Na school worden de jongere kinderen opgehaald door de pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse opvang. De oudere kinderen gaan zelf naar de BSO. Als iedereen er is, zitten we gezellig even bij elkaar, eten we fruit en maken we plannen voor de rest van de middag. Je mag zelf kiezen wat je wil doen: spelen met vrienden of bijvoorbeeld iets kiezen uit de verschillende activiteiten die we aanbieden. Zoals koken, in de moestuin werken, sport en spel, techniek, kunst of muziek. 

Vakantieopvang

Ga je ook naar onze BSO in de vakantie? Dat komt goed uit! In alle vakanties hebben we een speciaal vakantieprogramma met leuke activiteiten. Wat denk je van koken in jullie eigen kids restaurant, een stopmotion filmpje maken, een goochelshow in elkaar zetten, zelf kristal maken of waterspelletjes spelen? 

Natuurlijk houden we rekening met leeftijd en groepen en daar stemmen we het programma op af. En doe je liever iets anders die dag? Dat mag ook. Wat je ook kiest, samen met je vrienden, het je een fijne vakantie bij de BSO van de Vlieger. 

Organisatie 

We hebben drie groepen BSO en we zijn iedere dag geopend vanaf einde schooltijd tot 18.00 uur. De voorschoolse opvang is vanaf 7.00 uur af te nemen. 
Voor de vakantieopvang werken we met dagen van 8.00 uur - 18.00 uur. 

Agenda

ma 22 apr
vr 3 mei
Meivakantie
do 9 mei
vr 10 mei
Hemelvaart - vrij
ma 20 mei
2e Pinksterdag - vrij
Jaarkalender >

Onze belofte aan het kind

Contact

Speelleerplein De Vlieger
Hertstraat 4
5408 XL  Volkel
0413-335363
kindcentrumkidion@
kiemuden.nl